Dynamics 365 Dynamics Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 Business Central

La nova solució de Microsoft que optimitza el control integral del teu negoci

Dynamics 365 Business Central facilita la gestió dels processos del teu negoci i agilita la gestió de les relacions amb els teus clients.

Què és Dynamics 365 Business Central?

Dynamics 365 és l'última solució de negoci SaaS de Microsoft. Evoluciona les solucions ERP i CRM en el núvol, inclou un servei amb aplicacions disponibles en la AppSource i desenvolupades pels partners que permeten afegir les funcionalitats que necessitis per personalitzar el teu programari. A més, Business Central s'integra amb altres productes de Microsoft com Office 365 i solucions d'intel·ligència artificial com Cortana o Power BI.

Àrees principals


Finances

Accedeix a qualsevol dada de l'àrea comptabilitat, vendes, compres o inventari i analitza l'estat financer

Cadena de subministrament

Optimitza l'inventari, compra quan sigui necessari i evita la falta d'existències

Servei d'atenció al client

Fes un seguiment de totes les interaccions amb clients, oportunitats i contactes

Gestió de projectes

Crea, planifica i analitza els projectes dels teus clients

Optimització de processos

Utilitza prediccions per generar automàticament plans de producció

Finances

Funcionalitats completes de l'àrea de comptabilitat i finances de Dynamics NAV

Proporciona un control global del negoci. Podràs realitzar els seients de conciliació bancària, preparar les declaracions fiscals, gestionar els pagaments a proveïdors i accedir al seu històric, realitzar comandes i accedir a la fitxa de clients, controlar l'estat dels actius fixos de l'empresa, gestionar els pressupostos, etc.

Cadena de subministrament

Automatitza i protegeix els nivells d'inventari

Compra només el que necessites quan ho necessites. Utilitza l'actualització automàtica d'inventari per realitzar les comandes i evitar les compres innecessàries. Prediu quan i què cal proveir-se per garantir un inventari adequat i rendibilitza la relació amb els proveïdors.

Atenció al client

Controla la interacció amb els teus clients en totes les fases

Amb Dynamics 365 Business Central podràs registrar totes les accions que duu a terme cada comercia amb els clients, permet assignar prioritats a cadascun d'ells, a més de gestionar sol·licituds de servei o processar pagaments àgilment, fins i tot des de Outlook.

Gestió de projectes

Crea, planifica i analitza tots els projectes

Des de l'àrea de projectes disponible en Dynamics 365 Business Central podràs crear les fitxes de cada projecte i assignar-li un pressupost determinat, a més de planificar l'ús dels recursos disponibles. Et permet consultar a temps real la fase del projecte, les desviacions produïdes i la rendibilitat de cadascun d'ells.

Optimizació de processos


Aconsegueix nivells de producció òptims

Calcula i optimitza la capacitat de fabricació per millorar els processos de producció, controla l'inventari del magatzem per garantir la demanda i crea comandes de compra quan sigui necessari.

A Ekamat som experts en software de negocis. Parlem?

Portem gairebé mig segle en això, hem conegut dotzenes de ERPs i hem après de tots ells. Davant la nova revolució digital, nosaltres també volem apostar per l'evolució. Dynamics 365 ofereix un entorn segur i ràpid d'ampliar. Descobreix la nova solució de Microsoft en el núvol.


Ekamat és distribuidor oficial de Microsoft
Microsoft reconeix a Ekamat com a millor partner en satisfacció de clients

Aquest web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització. Entiendo y acepto el uso de cookiesMás información