Dynamics 365 Dynamics Dynamics 365 Business edtion

Dynamics 365 - Business edition

La solució per PYMEs
ERP i CRM en una única plataforma online

Dynamics 365 Business facilita el control dels processos del teu negoci i agilitza la gestió de les relacions amb els teus clients.

Característiques Business edition

Vídeo explicació funcionament Dynamics 365

Solució complerta al núvol. Proporciona un únic conjunt d’aplicacions integrades i modulars per gestionar funcions empresarials específiques a través de ventes, serveis, màrqueting i finances. Control global i gestió complerta de tots els processos de negoci. Permet afegir funcionalitats a través de l’adquisició d’aplicacions a l’Appsource. Pensada per cobrir les necessitats de les PYMEs ( fins a 250 treballadors) i composada per tres mòduls: Finance & Operation, Sales y Marketing

Finance & Operations

Basat en les funcionalitats essencials de Microsoft Dynamics NAV

Financials es constitueix principalment dels mòduls de finances, vendes, compres i finances avançades. Proporciona un control global del negoci. Podràs realitzar els seients de conciliació bancària, preparar les declaracions fiscals, gestionar els pagaments de proveïdors i accedir al seu històric, realitzar comandes i accedir a la fitxa de clients, controlar l’estat dels actius fixes de l’empresa, gestionar els pressupostos, etc.

La solució ja està disponible a EEUU i a Canadà, però a Espanya, el mòdul de Finance- Business Edition no estarà operatiu fins el primer semestre del 2018.

Sales

Millora la relació amb els teus clients i genera nous leads i oportunitats

Dynamics 365 for Sales optimitza els processos de venta. El departament comercial pot seguir processos dissenyats para qualificar les oportunitats de forma eficient, crear pressupostos, enviar factures i tancar acords ràpidament. Recopila la informació i accedeix a ella des de qualsevol lloc. S’integra amb Office 365 y Outlook, fent possible una comunicació àgil i efectiva amb els leads i els clients.

Marketing

Combina Dynamics 365 con Adobe Marketing Cloud

Amb Dynamics 365 i Adobe Marketing Cloud mesura, optimitza i automatitza els processos de màrqueting per oferir als clients experiències atractives que impulsin el negoci. Connecta vendes i màrqueting per optimitzar resultats. Pots tenir un registre de les interaccions que els clients han tingut amb les diferents campanyes de màrqueting, així com analitzar els resultats obtinguts. Crea el plan de màrqueting a seguir, unifica els resultats dels diferents canals en una única aplicació, genera informes a partir de les plantilles, defineix el pressupost per cada un dels projectes i controla el ROI de les inversions en Màrqueting.

A Ekamat som experts en software de negocis. Parlem?

Portem quasi mig segle en això, hem conegut dotzenes d’ERPs i hem aprés de tots ells.
Davant de la nova revolució digital, nosaltres també volem apostar per l’evolució.
Dynamics 365 ofereix un entorn segur i ràpid d’ampliar.
Descobreix la nova solució de Microsoft al núvol.


Ekamat es distribuïdor oficial de Microsoft
Microsoft reconeix a Ekamat com a millor Partner en satisfacció de clients

Aquest web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització. Entiendo y acepto el uso de cookiesMás información