Dynamics 365 Dynamics Dynamics 365 Business edtion

Dynamics 365 - Enterpise edition

ERP i CRM a una única plataforma online
Gaudeix de funcionalitats avançades

Dynamics 365 Enterprise edition representa la solució adequada per empreses que
compten amb més de 250 treballadors.

Característiques Enterprise

Vídeo explicació funcionament Dynamics 365

Dynamics 365 Enterprise edition es la solució més potent del nou producte de Microsoft. L’última solució SaaS per abordar la Transformació Digital. Pots adquirir els mòduls que necessitis pel teu negoci i complementar-los amb les aplicacions disponibles a Appsource.
Pensada per optimitzar els processos de les grans empreses amb més de 250 treballadors i composada de set mòduls: Finance & Operation, Sales, Customer Service, Project Automation, Field Service, Talent y Retail

Finance & Operations

Basat en les funcionalitats de Microsoft Dynamics AX

Dynamics 365 Finances & Operations - Enterprise edition es basa totalment en Microsoft Dynamics AX, l’ERP de Microsoft per a grans empreses. Proporciona funcionalitats avançades en Finances, Comptabilitat, RR.HH., Projectes, Producció, Fabricació, Retail, Distribució, Sector Públic i Serveis Professionals. Dona a les empreses la flexibilitat per créixer al seu propi ritme i fer negocis en quasi qualsevol lloc, a qualsevol moment, el què permet escalar les seves operacions a nivell mundial i estar connectat amb les diferents delegacions, accedint a tota la informació a temps real.

Sales

El potencial del millor CRM online
Dynamics 365 for Sales-Enterprise edition és un sistema complert de gestió de relacions amb els clients. A més de la gestió estàndard d’oportunitats i leads, pots administrar tots els contactes, comptes i oportunitats. També permet adjuntar documentació, crear campanyes de màrqueting, veure l’activitat de tots els registres i integrar-se amb Outlook per disposar de tot l’històric d’accions portades a terme pel departament comercial . Si es compra amb el mòdul disponible a la versió Business edition, Dynamics 365 - Enterprise edition disposa de funcionalitats més avançades.

Customer service

Optimitza el servei al client

Aquesta aplicació conté la funcionalitat continguda al mòdul de servei de Microsoft Dynamics. Millora el servei al client a través d’una única experiència que ofereix un servei complert a tots els canals de fidelització de clients. Microsoft Dynamics 365 for Customer Service agrupa administració de casos, administració de coneixement, comunitats/ fòrums o xarxes socials de servei de client.

Project service automation

Treu el màxim profit de cada projecte

Executa projectes de manera més productiva, unint persones, processos i tecnologia d’automatització a través d’una única plataforma.
Proporciona al teu equip una experiència de vendes unificada amb l’automatització de serveis professionals. Valora i classifica oportunitats basades en el producte i al projecte utilitzant les campanyes creades. Aconseguiràs fer que cada conversa amb els clients sigui rellevant i productiva utilitzant un enfoc centrat en el client per oferir el que realment necessita.

Field service

Augmenta la satisfacció del client

Augmenti la satisfacció del client amb la programació intel·ligent, el suport per a dispositius mòbils i la supervisió remota per agilitzar la feina des del primer moment. El mòdul de Field Service permet adjuntar tota la informació a les fitxes. Optimitza automàticament els horaris, assigna els recursos ràpidament, millora les tarifes i simplifica l’enviament per les companyies de serveis de camp.

Talent

Contacta amb els professionals què busques

Contacta amb els perfils adequats amb eines natives de LinkedIn. Gestiona des de la incorporació a l’empresa de nous empleats així com la seva participació i creixement dins de la mateixa. Redacta perfils de candidats precisos, realitza entrevistes i millora el ROI del teu procés de contractació. Posa en marxa una solució integrada que accelera la productivitat i l’impacte comercial de les noves contractacions. Simplificar la gestió de recursos humans i oferir programes rentables que maximitzin la fidelització de l’empleat.

Retail

Ofereix una experiència única als teus clients

Augmenta el ràtio de conversió atraient als clients a través de la tecnologia de Canals creuats i experiències de venda al detall personalitzades. Proporciona als teus empleats les eines necessàries per tenir èxit a les ventes, des de els últims detalls dels clients fins consultar l’inventari a temps real. Ofereix experiència de compra personalitzada a les necessitats de cada client

Aquest web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització. Entiendo y acepto el uso de cookiesMás información