Controla els processos de la teva empresa amb Dynamics NAV

EKAMAT fa 40 anys

Al 2016...Celebra-ho amb nosaltres!

Molt hem recorregut des de l'any 1976, exactament 40 anys. Hem passat de ser 3 persones a tenir un equip que supera la quarentena d'empleats. La llarga trajectòria ens ha aportat experiència i consolidació. Avui, estem orgullosos de ser un dels partners més grans de Microsoft a Espanya.

Com va començar tot?

Vídeo origens Ekamat

Quan l'Octavi tenia 27 anys, va llogar un local al carrer Soledad 19 de Sabadell, juntament amb dos amics. Així va nèixer Ekamat, amb la il·lusió d'uns joves que van començar a desenvolupar programes informàtics per a les empreses de la zona. Alguns d'aquests primers clients encara ho són avui en dia... Fa ja 40 anys! 

40 anys d'història i d'anécdotas

Durant aquests 40 anys hem treballat dur. I molt! Però també ens hem rigut i bastant. I es que 40 anys donen per molt...

Astrid, administració tècnica

Era l’any 1993 i al despatx, encara que sembli impossible, només hi havia un PC, i quan havien de fer una carta amb el processador de textos, havíem d’anar a seure on hi havia l’ordinador. Més endavant, vam anar incorporant PC’s, amb sessions que connectaven a l’AS, era un món en color. I els mòdems, un per a cada PC, amb el seu estrident soroll de connexió... Bé, doncs ens anàvem adaptant als avenços tecnològics!


Astrid Corcoll. Departament Administració
Més anècdotes

Súma't a la festa dels 40 anys

Què millor manera de celebrar aquests 40 anys que amb tots vosaltres? Aconsegueix la teva entrada i vine a celebrar-ho a lo gran!

Ekamat es distribuidor oficial de Microsoft
Ekamat, partner de Microsoft fa 40 anys aquest 2015

Aquest web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització. Entiendo y acepto el uso de cookiesMás información