Mallorca Mallorca

Ekamat Mallorca

Més de 40 anys com a experts en software de gestió,
desenvolupant i implantant ERPs per empreses i negocis.
Contacta amb la nostra seu central a Mallorca.

Tens un negoci a Mallorca?

Si busques un software per millorar el funcionament de la teva empresa, ja ho has trobat. Ekamat
t'ajuda a gestionar totes les àrees del teu negoci d'una forma àgil.

Experts en software de gestió

Oferim un servei de qualitat basat en les necessitats de cada empresa. Amb 40 anys d'experiència, podem afirmar que som experts en ERPs i en softwares de gestió d'empresa.

Els sectors en els que estem especialitzats són el retail, la distribució, el tèxtil i la moda, la hostaleria i la logística. Però no ens centrem en aquests sectors, no ens posem barreres.

Ekamat Mallorca

La nostra delegació a Mallorca es troba al Carrer de Quetglas nº23, 07013 Mallorca, Illes Balears. Per sol·licitar informació, pots contactar amb nosaltres al telèfon 871 71 12 24 o bé, enviar-nos un email a info@ekamat.es.

El nostre horari és de dilluns a dijous de 9.00h a 14.00h i de 15.00h a 18.30h. Els divendres ens podràs trobar de 9.00 a 14.00h.

Contacta amb les nostres oficines de Mallorca

Explica'ns tot sobre el teu negoci, el teu funcionament, els teus frens o dels teus colls d'ampolla...
T'explicarem com optimitzar els teus processos implementant un ERP adaptat al teu negoci.

Envia'ns tu consulta

Pregunta'ns els teus dubtes i et respondrem de forma ràpida, i sense cap compromís.

Esdeveniments d'interès a Mallorca

Presentacions, congressos, fires i esdeveniments sobre software de gestió que podrien interessar-te.

A continuació, t'informem d'alguns dels esdeveniments tecnològics que tenen lloc a Mallorca que poden ser interessants. Recorda que pots deixar-nos un missatge utilitzant el formulari web si tens alguna consulta o estàs interessat en invertir en un ERP.


Turistec

Un parc tecnològic, de caràcter internacional, constituït com a plataforma per implantar i desenvolupar la societat de la informació.

Turistec

ParcBit

La Fundació Bit és un organisme sense ànim de lucre amb l'objectiu principal és executar les estratègies de I+D+i del Govern de les Illes Balears.

ParcBit

Navision 2018

Novetats de Microsoft Dynamics NAV per l'any 2018. Presentació a càrrec d'Ekamat, distribuïdor oficial. Barcelona, diverses dates, 2018.

Presentació Navision 2018

Aquest web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització. Entiendo y acepto el uso de cookiesMás información