Navision davant d'altres ERP

Comparativa
Navision vs. altres ERP

SAP R3, Business One, Sage Murano, X3... Quin és el teu ERP ideal?

No existeix cap ERP que sigui el millor de tots.
Cada client ha de buscar el sistema que millor s'adapti a les necessitats del seu sector i de la seva empresa.

Navision no és l'únic ERP, però...
És el millor ERP per al teu negoci?

A Ekamat hem conegut dotzenes d'ERP al llarg del temps: SAP R/3, SAP Business One, Epicor, Sage, Oracle, Net Suite... Alguns massa grans i potents, altres massa senzills i incomplets.
Navision és, des del nostre punt de vista, l'ERP perfecte per a la mitjana empresa.
Esbrina si és també el millor ERP per al teu negoci.

Comparativa
Navision vs. altres ERP

SAP R3

SAP és, sens dubte, l'ERP més gran del mercat. Està orientat a grans empreses i corporacions de més de 500 empleats i una facturació superior a 100 milions d'euros. Permet gestionar una quantitat enorme de dades, però el seu cost d'implementació i desenvolupament és molt elevat.


SAP Business One

SAP BO va néixer per enfocar-se cap a la pime, competint amb Microsoft Dynamics NAV, encara que té un abast menor: està dirigit a empreses de màxim 100 empleats i no és una solució tan adaptable com Navision. Porta menys temps al mercat, per la qual cosa té menys clients i és una solució més immadura.


Sage Murano

Sage Murano és una solució de gestió dirigida a empreses de 10 a 200 empleats, però màxim 100 usuaris. Un dels seus punts forts és la proximitat, com a resultat de l'estratègia de creixement per adquisició. No obstant això, està mal posicionada quant a la capacitat d'integració i funcionalitat. A més, és un ERP que solament està enfocat al mercat espanyol.

Microsoft Dynamics NAV

Navision és un ERP de mida mitjana, modular, escalable. Està orientat a mitjanes empreses, de més de 10 treballadors i facturació d'entre 10 i 100 milions d'euros.
Complet i potent, pot ampliar-se en funció de les necessitats. El cost d'implantació i desenvolupament és més ajustat.


Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV va néixer per a la pime. La seva implantació en el mercat és molt més madura, amb més de 125.000 clients a escala global i gairebé 10.000 clients a Espanya. El seu grup objectiu natural són comptes de fins a 250 usuaris, encara que disposa de clients de tots els tipus i envergadura, des d'empreses familiars fins a multinacionals.


Microsoft Dynamics NAV

Navision és un ERP molt més complet: cobreix tota la funcionalitat que necessiten les empreses i a més és una solució internacional, present a 22 localitzacions. A més, la seva xarxa de col·laboradors és molt més gran: Microsoft compta amb 3.500 col·laboradors a escala mundial i 178 col·laboradors a Espanya, mentre que Sage compta amb 80 col·laboradors al mercat espanyol.

Esbrina si Dynamics NAV
és l'ERP ideal per al teu negoci

Existeixen diferents programes de gestió empresarial al mercat, però Navision és el millor ERP per cobrir les necessitats de les mitjanes empreses.

Demana'ns una demo, parla amb els nostres clients... I comprova-ho!

Ekamat, Premi Millor Col·laborador

Aquest web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització. Entiendo y acepto el uso de cookiesMás información