Navision treballa des de qualsevol lloc

Dynamics al teu mòbil

Connecta't a Dynamics 365 Business Central o Navision
des del mòbil o tablet

Accedeix a Navision o a Dynamics 365 Business Central des de tots els teus dispositius.
Dynamics 365 ha estat dissenyat per adaptar-se a smartphones i tablets, i a més a Ekamat fa temps que desenvolupem Apps per als nostres clients més actius.

Dynamics 365,
ara al teu smartphone o tablet

Per fi, Dynamics amb connectivitat total

Sabies que amb l'última versió de l'ERP Dynamics pots treballar estiguis on estiguis?
La versió connecta el smartphone del client al seu ERP, per a que es pugui connectar a Dynamics 365 Business Central des de Windows Phone, iPhone o Android.

Mobilitat
per al teu equip de venedors

Apps NAV per a venedors

App Ekasales per a Dynamics

Ets distribuïdor? Accedeix a la planificació de rutes, llista de clients i productes, i crea comandes des de dispositius mòbils.


App Dynamics CRM

App Gestió de magatzems

Planifica tasques, registra interaccions, gestiona clients i ofertes, disposa del catàleg de productes i gestiona visites des de iPad.

A Ekamat ens sumem a la mobilitat

Si els teus clients són mòbils, per què no ho ha de ser el teu negoci? A Ekamat t'ajudem a apropar-te als teus clients i a gestionar eficaçment el negoci amb solucions mòbils pensades per a les noves demandes del mercat.

Apps 100 % integrables amb Navision
Ekamat, Microsoft Partner

Aquest web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització. Entiendo y acepto el uso de cookiesMás información