Digitalitza els teus documents

Gestió documental

Automatitza les teves tasques amb la solució de gestió documental de Dynamics NAV

Escanea i extreu dades, processa automàticament les factures que reps per e-mail, registra i arxiva digitalment tots els documents de la teva empresa...Comença a estalviar temps i diners.

Què m' ofereix la solució de digitalització de Navision?

Document capture, la solució de gestió documental s'integra amb el mòdil de compres i pagaments de Dynamics NAV. Per això, et permet gestionar les factures de compres i aprovacions ràpidament.

Accés ràpid als documents

Facilitat d'implantació

Escaneig de documents en local i remot

Plantilles intel·liigents

Tecnologia OCR

Accelera el teu negoci de Document Capture

ESTALVI
de temps i diners

Dynamics NAV llegeix i processa de forma automàtica els documents de text i els arxius PDF, gràcies a la tecnología OCR.

CONTROL
de compres

Document Capture permet controlar els processos de compres: els responsables d'aprovar les factures podern fer-ho des del seu client NAV servidor i des d'una navegador web.

ACCÉS
amb només un click

No perdis el temps buscant papers. Gràcies al emmagatzematge digital podràs accedir als teus documents en qüestió de segons.

Continuaràs arxivant
els teus documents a mà?

La solució de gestión documental Document Capture ha estat dissenyada específicament per a Microsoft Dynamics NAV. Treu el màxim profit del teu ERP Navision i digitalitza la teva oficina a un preu molt raonable.

Ekamat, Microsoft Partner

Aquest web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització. Entiendo y acepto el uso de cookiesMás información