Integra Navision amb altres solucions

Navision s'adapta a les últimes novetats

Dynamics NAV avança amb tu, integrant les últimes tecnologies

Solucions de mobilitat, de comerç electrònic, sistemes d'intel·ligència empresarial, digitalització de documents... Què necessita el teu negoci?

Navision, tot en un

Navision, un sistema global

Al voltant de l'ERP Dynamics NAV existeixen solucions tecnològiques que s'hi integren i el converteixen en un sistema global, que s'adapta 100 % a les necessitats canviants del teu negoci. Estem parlant de solucions de mobilitat, com les aplicacions mòbils per tablets o smartphones i comerç electrònic, però també sistemes d'intel·ligència empresarial o digitalització de documents.

Dynamics NAV, a l'última en tecnologia

Navision és mòbil

MOBILE

Apps Dynamics NAV
Navision al teu mòbil/tablet

Treballa amb l'ERP de Microsoft, des de la teva tablet iOS, Android o Windows amb les aplicacions mòbils de Dynamics NAV per a dispositius mòbils.

Aplicacions mòbils
Connecta el nostre e-commerce a Navision

eCOMMERCE

Comerç electrònic
Controla les teves en línia

Descobreix els nostres portals eCommerce B2B (professionals) i B2C (consumidors) integrats amb Dynamics NAV i millora les teves vendes a través d'Internet.

Comerç en línia
Optimitza el teu temps amb Document Capture

DIGITALIZACIÓ

Gestió documental.
Digitalitza la teva oficina

Agilitza les teves tasques administratives i oblida't de la paperassa de l'oficina. Estalvia costos amb el mòdul de gestió documental per Navision.

Gestió documental
Pren les millors decisions

REPORTING

Informes
Analitza dades i tendències

Treu-li partit al reporting empresarial: crea informes i analitza el teu negoci en temps real. Pren decisions correctes basant-te en tota la informació de l'ERP.

Business Intelligence
TPV per a la teva botiga

TPV

Punts de venda
Integra els teus TPV amb l'ERP

Tens punts de venda? Integra els teus TPV amb l'ERP Microsoft Dynamics NAV i gestiona productes, tarifes, vendes i estoc de manera àgil i integrada amb el sistema.

Solucions per a Retail
Emet les factures electrònicament

eFACTURA

Factura electrònica
Integrada amb Dynamics NAV

Obligatori des de 2014 per a qualsevol factura amb l'Administració de l'Estat. Digitalitza les teves factures: estalvia't la quantitat de paperassa i controla la morositat.

Factura electrònica
Toma las mejores deciciones

MAGATZEMS

Terminals mòbils. Optimitza el teu magatzem

Millora els procesos de negoci del teu magatzem gràcies a la lectura de codis de barra. Redueix els errors de magatzem i garantitza la precisió a l’inventari.

Gestión de magatzems
T

SHAREPOINT

Plataforma de col·laboració empresarial

Comparteix documents, idees i projectes amb tota l’organització. Els teus treballadors tindran accés a la informació en qualsevol moment

Comparteix informació

VISUAL SCHEDULER

Visualitza la teva informació clau del teu negoci

Treu el màxim rendiment a la gestió de projectes, assignació de recursos i serveis. Millora l’agilitat de reacció davant d’imprevistos i sobrecàrregues amb un clic.

Gestió de processos

Aprofita tot el potencial de Navision per impulsar el teu negoci

Navision és el software de negocis (ERP) líder al sector de les mitjanes empreses. A més s'integra fàcilment amb altres solucions que li aporten més potencial.


Distribuïdor Oficial de Microsoft
Ekamat, Col·laborador de Navision

Aquest web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització. Entiendo y acepto el uso de cookiesMás información