Navision Textil Navision Textil

Navision retail

L'ERP per a botigues i comerços

Botigues de roba, electrònica, mobles, cosmètica, supermercats, restaurants... La solució del col·laborador LS Retail, LS NAV, resulta òptima per a tot tipus de comerços. Gestiona de manera senzilla i àgil inventaris, personal, clubs de clients, compres remotes, etc.

Necessites un ERP per a les teves botigues?

El programa de gestió de comerços de LS Retail ofereix una àmplia gamma de funcionalitats que cobreix totes les necessitats que es presenten dia a dia al sector retail: terminals de punt de venda (TPV), back-office, gestió de botigues (inventari, personal, compres), cadena de subministrament...
I tot 100 % integrat amb Microsoft Dynamics NAV.

Avantatges de Dynamics NAV Retail

Adaptació absoluta del TPV

Tàctil i 100 % personalitzable (grandària de botons, ordre d'elements...).


En línia i fora de línia

Escull la modalitat d'implantació que més et convingui: en línia o fora de línia, tu decideixes.


Implantació molt senzilla

LS NAV Retail, igual que Navision, és senzill d'implantar i en pocs dies podràs gaudir de la nova solució. Per això, el retorn de la inversió és molt ràpid.

Integració total

Dues solucions en una sola aplicació que engloba tota la informació gràcies a la total integració amb l'ERP Dynamics NAV.

Fidelització de clients

Gràcies a aquest avantatge podràs oferir als teus clients programes de punts, vals, xecs regal, intercanvis...

Diverses funcionalitats

LS Retail és més que un software de TPV, té molta funcionalitat de back-office: codis de barra, traçabilitat, gestió de l'estoc, franquícies, mestre de productes, tarifes, reaprovisionament, etc.


Impulsa àrees clau del teu negoci

Per fi un software específic que entén perfectament les necessitats del sector retail.

Retail TPV

TPV

Tàctil o amb teclat. És ràpid, fàcil de gestionar i processar. Funciona tant en línia com fora de línia.

Gestiona descomptes

Club clients

Fidelitza amb ofertes i cupons. Ofereix promocions i descomptes als teus clients. Recopila informació del seu comportament i interessos.

Gestió total del comerç

Gestió de botigues

Explota la funcionalitat de back-office. Ofereix a l'encarregat de la botiga un control total de l'activitat. Gestiona la replicació de dades en el TPV, back-office i central.

Mobilitat en retail

Solucions mòbils

Els teus clients són mòbils. I el teu negoci? Les solucions mòbils de TPV, fidelització, inventari i eCommerce t'apropen als teus clients.

Gestiona preus amb Navision

Gestió de preus

Controla les teves vendes. Podràs gestionar els diversos preus dels teus articles, així com les diferents ofertes.

Gestiona estoc amb LS Retail

Aprovisionament

Amb LS NAV, de LS Retail, sabràs el nivell òptim de reposició de l'estoc. Planifica la temporada, les compres i la distribució dels articles.

Evita robatoris amb Navision

Prevenció

Controla possibles robatoris i pèrdues. Analitza les transaccions que es realitzen al punt de venda i extreu informes per analitzar-los.

LS Retail per a restauració

Restauració

Gestiona les taules i les reserves, controla els preus, garanteix la comunicació directa amb cuina o gestiona els lliuraments a domicili i els serveis per endur.

Ekamat, col·laborador certificat
de LS Retail en categoria Gold

Portem molt de temps en això, per això hem conegut centenars de negocis com el teu. Sabem de primera mà com funciona el sector retail, i això és una cosa que els nostres clients valoren.


Aquest web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització. Entiendo y acepto el uso de cookiesMás información