Visual Scheduling
per a Dynamics NAV

Controla producció, recursos i projectes
amb un simple “drag & drop”

L’ eina clau per visualitzar gràfics amb la informació de la planificació de la producció, projectes i recursos. Totalment integrable amb les dades del software Navision. Controla tota la planificació amb simples accions de mouse.

Una solució per a controlar la producció?

Així és. Si sovint et preguntes “Podré acabar les ordres de producció a temps?” o vols saber amb un cop d’ull quines tasques generen conflictes per poder solucionar-los a temps, aquesta és la teva eina indispensable. L’opció “drag&drop” et permet modificar la sobrecàrrega de recursos, dependències de tasques o assignar recursos.

La seva interfície està basada en l’ERP Dynamics NAV així que no necessitaras coneixements addicionals. ¡Així de fàcil!

Què podré fer amb Visual Scheduling?

Veure les ordres de producció i operacions, tasques i planificació de tasques, ordres de producció, de serveis així com la capacitat dels recursos, sobrecàrregues, dates límit i temps d’entrega. Com els gràfics són interactius pots realitzar canvis immediats amb simples clics.

PRODUCCIÓ

Visual Productions Scheduler

Visualitza dades de producció per ordre d’estat, càrrega o temps límit. Enten conflictes, dependències i presa de decisions.
Millora l’ús de recursos, terminis d’entrega a temps i agilitat davant canvis inesperats.

Descàrrega PDF
“Production Scheduler”

PROJECTES

Visual Jobs Scheduler

Mostra informació per línies de tasques i assignació de recursos. Permet definir dependències entre diferents tasques. Desglossa les dades fins nivells específics.
Permet interaccions amb el gràfic com “drag&drop”.

Descàrrega PDF
“Jobs Scheduler”

SERVEIS

Visual Service Scheduler
Millora la gestió i agilitza la teva reacció davant d’imprevistos.
Visualitza gràficament terminis d’enviament i ajuda a gestionar ordres de servei i recursos assignats. Mostra ordres de servei que encara no han estat assignades.

Descàrrega PDF
“Service Scheduler”

Ekamat, partner de Netronic, fabricant de la solució Visual Scheduling

La solució Visual Scheduling de l’empresa Netronic ha estat disenyada per a integrar-se totalment amb l’ERP Dynamics NAV. Així, amb aquesta solució, les dades del teu software es comuniquen amb Visual Scheduling. Treu el màxim partit a totes les possibiltats de NAV.

Netronic

Aquest web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització. Entiendo y acepto el uso de cookiesMás información