Zaragoza Zaragoza

Ekamat Saragossa

Més de 40 anys com a experts en software de gestió,
desenvolupant i implantant ERPs per empreses i negocis.
Contacta amb la nostra seu central a Saragossa.

Tens un negoci a Saragossa?

Ekamat compta amb una delegació a Saragossa on et podran assessorar i ajudar si ncessites infromació sobre un ERP personalitzat. Amb un ERP idoni, la teva empresa s'estalviarà temps i millorarà la gestió de tots els processos del negoci.

Experts en software de gestió

La nostra empresa porta més de 40 anys treballant per diferents negocis. Podem assegurar que contem amb més de 150 clients satisfets pel servei de qualitat que els hi oferim.

Som distribuïdors i Partner oficial de Microsft Dynamics NAV. Configurem i personalitzem el millor software per la teva empresa, desenvolupant mòduls a mesura.

Ekamat Saragossa

Si necessites informació o assessorament pots trobar la nostra delegació a Av. de Gómez Laguna nº25, 50009, Saragossa. O bé, pots posar-te en contacte amb nosaltres trucant-nos al teléfono 876 44 02 74.

L'horari d'oficina és de dilluns a dijous de 9 a 14 hores i de 15 a 18.30 hores. El divendres ens pots trobar de 9 a 14 hores. També ens pots escriure un email a info@ekamat.es o deixar-nos un missatge utilitzant el formulari web.

Contacta amb les nostres oficines de Saragossa

Explica'ns tot sobre el teu negoci, el teu funcionament, els teus frens o dels teus colls d'ampolla...
T'explicarem com optimitzar els teus processos implementant un ERP adaptat al teu negoci.

Envia'ns la teva consulta

Pregunta'ns els teus dubtes i et respondrem de forma ràpida i sense cap compromís.

Esdeveniments d'interès a Saragossa

Presentacions, congressos, fires i esdeveniments sobre software de gestió que podrien interessar-te.

Si tens una empresa a Saragossa i interès pel món de la innovació i el desenvolupament, a continuació t’informem d’alguns esdeveniments tecnològics més interessants.


NovetatsDynamics NAV

Descobreix el que Dynamics NAV pot fer pel teu negoci. A més, assabentat de les millors i més noves funcionalitats de l’última versió de l’ERP de Microsoft Dynamics NAV.

Novedades Dynamics NAV

MELCO

Un entorn amb accés exclusiu amb l’objectiu d’introduir, assegurar o fiançant noves tecnologies al mercat.
Barcelona, del 6 al 7 de juny, 2017.

MELCO Zaragoza

VII Jornades tecnològiques

Durant la jornada tecnolìgica es presentarà el perfil i l’evolució del Partner TIC en els pròxims anys. I per suposat, es parlarà de l’evolució de la tecnologia en el món actual.

VII Jornades Tecnològiques

Itainnova

Ofereix solucions reals i innovadores des de les nostres línies d’investigació i innovació pels nous reptes de la nostra societat.

Itainnova

I+D com a palanca de creixement industrial

A l’esdeveniment es donaran a conèixer els serveis de recolzament i les ajudes financeres del Centre pel Desenvolupament Tecnològic

Jornada:"I+D"

Navision 2017

Novetats de Microsoft Dynamics NAV per l’any 2017. Presentació a càrrec d’Ekamat, distribuïdor oficial. Barcelona, diverses dates, 2017.

Presentació Navision 2017

Aquest web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització. Entiendo y acepto el uso de cookiesMás información