Valencia Valencia

Ekamat València

Més de 40 anys com a experts en software de gestió,
desenvolupant i implantant ERPs per empreses i negocis.
Contacta amb la nostra seu a València.

Tens un negoci a València?

La delegació d'Ekamat a València compte amb professionals que podran assessorar-te a la perfecció.
Com la resta de l'equip Ekamat, som experts tèxtils, botigues, magatzems, distribuïdores... que detectem les necessitats del teu sector i adaptem l'ERP Dynamics NAV al teu model de negoci.

Experts en software de gestió

Amb més de 40 anys d'experiència dedicats a millorar la gestió de diferents empreses, implantem i desenvolupem mòduls a mida per qualsevol negoci.

Si un dels teus motius és optimitzar el temps de la teva empresa i millorar el negoci, podem ajudar-te. Ekamat és un distribuïdor i Partner oficial de Microsoft Dynamics NAV.

Ekamat València

Si necessites més informació o posar-te en contacte amb nosaltres, pots utilitzar el formulari web o envia'ns un correu electrònic a info@ekamat.es. També pots trobar-nos al telèfon 961 19 96 52 o a la nostra oficina situada a Avinguda de les Corts Valencianes 39, 46015 València.

L'horari d'oficina a València és de dilluns a dijous de 9 a 14 hores i de 15 a 18.30 hores. Els divendres pots trobar-nos de 9 a 14 hores.

Contacta amb les nostres oficines de València

Explica'ns tot sobre el teu negoci, el teu funcionament, els teus frens o sobre els teus colls d'ampolla...
T'explicarem com optimitzar els teus processos implementant un ERP adaptat al teu negoci.

Envia'ns la teva consulta

Pregunta'ns els teus dubtes i et respondrem de forma ràpida, i sense cap compromís.

Esdeveniments d'interès a València

Presentacions, congressos, fires i esdeveniments sobre software de gestió que podrien interessar-te.

València és un dels principals focus de negoci a l'estat. Tot i no tenir gaires esdeveniments relacionats amb ERPs i software de gestió a València, a continuació, compartirem alguns dels que et poden interessar. El món canvia constantment i la tecnologia també. T'ho perdràs?


Tech Experience Conference

Un dels millors congressos sobre "L'internet de les coses" i el neuromarketing per descobrir els últims gadgets. València, del 4 al 7 de maig del 2017.

Tech Experience Conference Valencia 2017

Encaja

En aquesta fira trobaràs solucions eficaces en emmagatzemen i logística per la seva empresa. Barcelona, del 30 de maig a l'1 de juny del 2017.

ENCAJA 2017

Navision 2017

Novetats de Microsoft Dynamics NAV per l'any 2017. Presentació a càrrec d'Ekamat, distribuïdor oficial de Navision. Barcelona, diferents dates durant l'any 2017.

Presentació Navision 2017

Aquest web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització. Entiendo y acepto el uso de cookies Más información